Üdvözlünk!

Nagy öröm számunkra, hogy hosszú, várakozásokkal teli utunk végén sikerült eljutnunk idáig, hogy bemutathatjuk nektek új weblapunkat. A célunk az volt, hogy, mind a tanfolyamainkról, mind a termékeinkről naprakész információt adhassunk. Kérjük, ha gyógytornász vagy gyógymasszőr vagy, regisztrálj és add meg alapnyilvántartási számodat, hogy részesülhess kedvezményeinkből!

Decemberi akció!

Örülünk, hogy a Black Weekend akciónk híre eljutott hozzátok és elképzelhetetlenül boldogok vagyunk, hogy ilyen sokan éltetek is a kedvezménnyel! Erre a sikerre való tekintettel arra gondoltunk, meglepünk benneteket egy újabb akcióval:

🤩Két szerencsés visszanyerheti a vásárlása teljes értékét!🤩
Játékunk december 23-ig tart majd, aznap fogjuk kisorsolni a két nyertest, akik így már „be is tehetik a fa alá” nyereményüket, egy kupon formájában, amelyet webshopunkban válthatnak be, de felhasználhatják akár tanfolyamra is. A sorsoláson mindenki részt vesz, aki vásárol tőlünk – minimum összeghatár nélkül –, természetesen azok is, akik a Black Weekend-en már vásároltak.
De ez még nem minden! (Ez egy kicsit Teleshoposra sikerült, de ne aggódjatok Horst Fuchs nem jelenik meg nálatok, hogy rátok sózzon egy második, páratlanul egyedülálló zöldségszeletelő kést) Azok, akik Clinician Kit-et vásárolnak, választhatnak egy tetszőleges páciens csomagot – féláron!
A Motion Guidance® lézereknek is nagy sikere volt a hétvégén, ez azt mutatja nekünk, hogy van értelme tovább folytatnunk a munkát, így gőzerővel dolgozunk azon, hogy minél több magyar nyelvű segédlettel és videóval szolgálhassunk nektek, köztük egy saját, magyar nyelvű Youtube csatornával is.
Jó egészséget, vigyázzatok magatokra!

SMR henger akció!

Egészítsd ki az otthoni mozgást SMR hengerrel, rendelésedet most ingyen szállítjuk! Használd a “SMR-FS” kódot vásárláskor!

Megérkeztek a Motion Guidance® eszközei Magyarországra!

Az MG lézeres készletei azonnali vizuális visszacsatolást biztosítanak a gyakorlatok végrehajtásakor, mindezt végtelenül egyszerűen és elképzelhetetlenül szórakoztató módon. További részletekért látogass el a Motion Guidance® oldalra, vagy nézd meg a termékeket a shopban!

A nagy sikerre való tekintettel minden MG termék most kedvezményes áron kapható!