3NS TEX tape, 5 cm x 5 m, pamut – lila

4 990 Ft

Operáció-, gyógyszer- és mellékhatás mentes fájdalomcsillapítás!

A termék jellegéből és használatából adódóan nem javasoljuk a végfelhasználók számára vásárlását. Ezzel kapcsolatosan kérjük keresse fel gyógytornászát, orvosát. Gyógytornászok, gyógymasszőrök és orvosok számára belépés után kedvezményes rendelési lehetőséget biztosítunk!

Cikkszám: NST006 Kategóriák: ,

Leírás

Speciális, bőrre ragasztható tapasz, amely egy pamutrétegből, illetve hátoldalán egy hullámszerűen felvitt akril ragasztórétegből áll. Rugalmas, lég-, és vízáteresztő, tehát lehet vele zuhanyozni, úszni, tulajdonságai nagymértékben hasonlítanak az emberi bőrhöz

Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni. A különböző színek használata a színterápia jótékony hatásai miatt elterjedt.

A lila szín stabilizáló hatású, egyesíti a kék hűsítő és a vörös aktivizáló hatását

A felhelyezéshez taping módszerekben jártas terapeuta segítsége javasolt. Ha Önnek nincs ilyen kapcsolata, keressen bennünket bizalommal, biztosan tudunk segíteni.

Megnevezés: Elasztikus tape
Méret: 5cm x 5m
Anyaga: természetes pamut (97%), elasztán (3%)
Forgalmazó: All-right Bt. 1118 Budapest, Számadó utca 19. fszt. 6.
Elérhetőségek: 3nstex.hu, info@all-right.hu, +36 30 877 00 77
Származási hely: Korea

Go to Top