Mágnes tape, 600 Gauss, 10 db/lap

2 500 Ft

Izommerevség, ízületi fájdalom (postoperatív, artrózis, túlterhelés), gerincoszlop problémák, zúzódások, szervi fájdalmak, hegek, fejfájás, migrén, fülzúgás esetén.

Cikkszám: NSTM Kategória:

Leírás

Mágnes tape

Felhelyezés:

Mágnes tape-eket a fájdalompontokra, izom trigger-pontokra és az akupunktúrás pontokra kell felhelyezni.

A kínai akupunktúra-tan alapgondolata szerint, testi energiánk kb. 2 milliméterrel a bőrünk alatt áramlik, egy pályarendszerben –úgynevezett meridián – folyamatos körforgásban. Hegek, gerincoszlop problémák, vagy más megbetegedések az „energiaáramlás” zavarához vezetnek és az energia felgyülemlik. A Mágnes tape hatást gyakorol erre az energiarendszerre.

A mágnes tape használatának célja, – hasonlóan a többi energiakezelő technikához, mint az akupunktúra, akupresszúra, akupunktúra masszázs, és a Shiatsu, – az energiaáramlást ismét zavartalanná tenni.

A mágnes tape-eket energiával töltött helyekre ragasztják, mint a fájdalompontok, izom trigger pontok, akupunktúrás pontok, melyeket a kezelő terapeuta kézzel megkeres és a Mágnes tape energiaáramlást előidéző tapaszának segítségével szétoszt.

A mágnes tape jobb energiaáramlást tesz lehetővé azokon a helyeken, ahol az energia felgyülemlett és gondoskodik az energiaáramlás harmonizálásáról végig a tapasz viselése idején. Rendszerint már röviddel a mágnes tape felragasztását követően javulás következik be a mozgáscsökkenésben, valamint érezhetően csökken a fájdalom. A mágnes tape öntapadó, vízálló és hatása csak akkor szűnik meg, amikor a test már nem szorul rá a tapasz segítségére. Egyes esetekben ez három hétig is eltarthat. 

A fájdalmas területre először a mágnes tape-et kell felragasztani, majd az elasztikus tape-et kell felhelyezni.

Megnevezés: mágnes tape, 600 Gauss
Méret: Ø 20 mm
Forgalmazó: All-right Bt., 1118 Budapest, Számadó utca 19. fszt. 6.
Elérhetőségek: 3nstex.hu, info@all-right.hu, +36 30 877 0077
Származási hely: Kína

Go to Top