Masszázslabda, Ø 8 cm, zöld

3 750 Ft

Hatékonyan alkalmazható ízületi-, izom-, gerinc-, hát-, nyak-, derék-, csípő-, váll és végtagfájdalmak enyhítésére, illetve ortopédiai kórképeknél.

 

Cikkszám: SMR608 Kategória:

Leírás

Masszázslabda

Self-myofascial release, azaz önmasszázs. Használata hozzájárul az izom és ízületi problémák kialakulásának megelőzéséhez, de hatékony segítséget nyújt a rehabilitáció területén is. Ennek egyik eszköze a masszázslabda, ami elengedhetetlen kellék mindazok számára, akik a nehezen elérhető testrészeket, például a hát, a váll, a derékrész és a nyak területét szeretnék masszírozni! Ez a fajta masszázseszköz nélkülözhetetlen a myofascialis lazításhoz is: a terápia célja a mély izomcsomók felszabadítása, a fájdalom enyhítése és a mozgás tartományának helyreállítása az érintett testrészen. Számos tanulmány igazolta a masszázslabdák hatékonyságát az izomfeszesség csökkentésében, a mozgástartomány növelésében és az izomteljesítmény javításában.

Közép-kemény habszivacs önmasszírozó, izomnyújtó eszköz, rendszeres használatra, sportolóknak és otthoni használatra egyaránt.

A használathoz kérje SMR technikában jártas gyógytornász vagy gyógymasszőr segítségét!

Megnevezés: Masszázslabda
Méret: Ø 8 cm
Anyaga: EPP (31 kg/cbm)
Keménység: 50 shore C
Forgalmazó: All-right Bt., 1118 Budapest, Számadó utca 19. fszt. 6.
Elérhetőségek: www.3nstex.hu, info@all-right.hu, +36 30 877 0077
Származási hely: Kína

Go to Top