MG – lézerfény érzékelő szenzor, piros fényű lézerhez

40 000 Ft

Lézerfény érzékelő szenzor, Motion Guidance® piros fényű lézerekhez. Az érzékelő  azonnali audiovizuális visszacsatolást biztosít a gyakorlatok végrehajtásakor – mindezt nagyon egyszerűen és szórakoztatóan. Elősegíti a feladatok gyors és pontos tanulását, kivitelezését. 

Cikkszám: MG-LAS Kategória:

Leírás

 Motion Guidance® vizuális visszajelző rendszer – lézerfény érzékelő szenzor, piros fényű lézerhez

A Motion Guidance® készlet egy könnyen használható rehabilitációs és edzőeszköz, amely a felhasználó bármely testrészéről vizuális visszajelzést ad annak érdekében, hogy a lézer használója segítséget kapjon a helyes mozgássorozat begyakorlásához, a mozgás kontrollálásához, vagy a mozdulatok szétválasztásához.
Ezen készlet egy fontos kiegészítő eleme ez a szenzor, egy elektronikus érzékelő, amely figyelmezteti a felhasználót hallható és / vagy vizuális jelekkel, amikor a lézerfény eltalálja a szenzort.  Ez az érzékelő kompatibilis az összes PIROS színű MG lézerrel. Ezzel a kiegészítővel még vonzóbbá teheti pácienseinek a rehabilitációt, fokozva a motivációt és szórakoztatóbbá  téve gyógytornák alkalmait!

9 voltos elemmel működik (az elem tartozék, kiegészítő lehetőség egy univerzális, 9 voltos DC tápegység, ami nem tartozék)
Hang- és vizuális riasztás, mindegyik be- és kikapcsolható
Állítható fali tartóval

 

A csomag a következőket tartalmazza:

  • 1 db lézerfény érzékelő szenzor,  CSAK piros fényű lézerekhez
  • 1 db 9 V-os elem
  • 1 db mágneses, állítható szögű, fali tartó
  • 1 db öntapadó, szivacsos fali tartó

Egy okos kiegészítő, hogy a rendelődben a vizuális visszajelző rendszer még tökéletesebben működhessen!

Ezen a videón megnézheted a csomag tartalmát:

Go to Top