Otthoni gyakorlási útmutató

Fontos! A Motion Guidance® rendszer alacsony teljesítményű (1mW), Class 2-es lézert használ. Kérjük, hogy tartsd be az általános lézerfénnyel kapcsolatos biztonsági előírásokat az eszköz használata közben. Az eszközt a felhasználó saját felelősségére használja: kérjük, konzultálj kezelőorvosoddal, gyógytornászoddal a Motion Guidance® termékek használata előtt. A Motion Guidance® és partnerei nem vállalnak felelősséget semmilyen sérülésért, amely a termék használata közben keletkezett. Az eszköz használatához nélkülözhetetlen a gyakorlatok alapos megértése, pontos elsajátítása és kivitelezése. SEMMILYEN MÓDON NE NÉZZ BELE A LÉZERSUGÁRBA, NE irányítsd a lézert tükörre vagy fényvisszaverő felületre, NE fordítsd a lézert senki szemének irányába, vagy szeme közelébe! NE tartsd a lézert másik személyre, állatokra vagy mozgó járműre, beleértve a repülőgépeket!

MOTION GUIDANCE ® OTTHONI GYAKORLATOK SOROZAT

TEDD PRÓBÁRA A NYAKAD

Készen állsz arra, hogy belekezdj az otthoni fej / nyak edzésbe?

Függetlenül attól, hogy célod a szédülés mérséklésével, a mozgástartománnyal, a mozgás szabályozásával, az erősítéssel vagy a fájdalom csökkentésével kapcsolatos, ezzel az egyszerű gyakorlási útmutatóval bátran elkezdheted a munkát. Készítsd el saját testreszabott rutinod és tölts napi 5-10 percet Motion Guidance® edzéssel. Meglesz az eredménye!

NÉZZÜK A FEJ / NYAK GYAKORLATOKAT

MOTION GUIDANCE ® OTTHONI GYAKORLATOK SOROZAT

TEDD PRÓBÁRA A VÁLLAD

Készen állsz arra, hogy belekezdj az otthoni válledzésbe?

Függetlenül attól, hogy célod a tudatos vállmozgatással, a mozgástartománnyal, a mozgás szabályozásával, az erősítéssel vagy a fájdalom csökkentésével kapcsolatos, ezzel az egyszerű gyakorlási útmutatóval bátran elkezdheted a munkát. Készítsd el saját testreszabott rutinod és tölts napi 5-10 percet Motion Guidance® edzéssel. Meglesz az eredménye!

NÉZZÜK A VÁLL GYAKORLATOKAT

MOTION GUIDANCE ® OTTHONI GYAKORLATOK SOROZAT

TEDD PRÓBÁRA A TÖRZSED

Készen állsz arra, hogy belekezdj az otthoni törzs / hát edzésbe?

Függetlenül attól, hogy célod a tudatos ágyéki mozgatással, a mozgástartománnyal, a mozgás szabályozásával, az erősítéssel vagy a fájdalom csökkentésével kapcsolatos, ezzel az egyszerű gyakorlási útmutatóval bátran elkezdheted a munkát. Készítsd el saját testreszabott rutinod és tölts napi 5-10 percet Motion Guidance® edzéssel. Meglesz az eredménye!

NÉZZÜK A TÖRZS / HÁT GYAKORLATOKAT

MOTION GUIDANCE ® OTTHONI GYAKORLATOK SOROZAT

TEDD PRÓBÁRA A TÉRDED

Készen állsz arra, hogy belekezdj az otthoni térdedzésbe?

Függetlenül attól, hogy célod egyensúlyi gyakorlattal, a mozgástartománnyal, a mozgás szabályozásával, az erősítéssel vagy a fájdalom csökkentésével kapcsolatos, ezzel az egyszerű gyakorlási útmutatóval bátran elkezdheted a munkát. Készítsd el saját testreszabott rutinod és tölts napi 5-10 percet Motion Guidance® edzéssel. Meglesz az eredménye!

NÉZZÜK A TÉRD GYAKORLATOKAT

MOTION GUIDANCE ® OTTHONI GYAKORLATOK SOROZAT

TEDD PRÓBÁRA A BOKÁDAT

Készen állsz arra, hogy belekezdj az otthoni bokaedzésbe?

Függetlenül attól, hogy célod a boka stabilitásával, annak mozgástartományával, a mozgás szabályozásával, az erősítéssel vagy a fájdalom csökkentésével kapcsolatos, ezzel az egyszerű gyakorlási útmutatóval bátran elkezdheted a munkát. Készítsd el saját testreszabott rutinod és tölts napi 5-10 percet Motion Guidance® edzéssel. Meglesz az eredménye!

NÉZZÜK A BOKA GYAKORLATOKAT